Cercar en aquest blog

dimecres, 17 de febrer del 2010

Llei sinde. Que es?

Últimament s'ha ficat molt de moda una llei que ha entrat en vigor aquest febrer, anomenada llei sinde. Però, perquè tanta polèmica?
Doncs resulta que aquesta llei, permet el tancament de webs o blogs que continguin o enllacin continguts multimèdia com es la musica ,o vídeos, o tot el que contingui drets d'autor,siguin d'enllaç directe o P2P.
I perquè aquesta polèmica? Doncs per que s'estan anteposant abans els drets d'autors, que els drets dels ciutadans. Beneficant-los molts mes a ells que no pas a un ciutadà normal i corrent.
Antigament si tu tenies una web que contenia un enllaç d'aquests tipus, el mes normal es que no tel toquessin, o com a molt passessis per un judici que podia tardar molt temps. Ara aquesta llei permet parar-ho sense cap mena de judici o explicació.
I qui esta darrera de tot això? doncs clarament tenim al darrera a la ministra de cultura actual, i la nostra famosa i "estimada" S.G.A.E.
La opinió d'un servidor es que cada vegada s’està lucrant mes la S.G.A.E. Fins a tal punt de treure un dels drets mes primaris dels ciutadans ,que es la llibertat.
Que opineu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada