Cercar en aquest blog

divendres, 12 de febrer del 2010

Portable Apps


Portable Apps es una aplicació lliure on ens permet portar diferents programes al nostre usb, com el Firefox, un OppenOffice,etc..
L’extensió que fan servir es *.paf.exe , cosa que ens permet saber que es una versió "light" en el pes dels programes. Tot i així que ocupin poc espai, no es sinònim de que estiguin mes limitats. Ja que tenen la mateixa eficàcia que els propis programes reals.
Una informació interessant es , que totes les aplicacions que podem arribar a tenir en el portable apps, son de codi lliure. Això vol dir que tots estan registrats sota llicencies publiques , de forma que la descarrega que fem es 100% legal.
Un cop que ho tenim instal·lat al nostre USB, veiem que al connectar-ho, ens surten aquests panells automàticament. Mostrant-nos de forma gràfica tot el que volem.
Un altre punt molt interessant d'aquesta aplicació, es el seu apartat a l'hora de fer un backup o restore. T'ofereix una eina automàticament que permet fer copies de seguretat de tot el teu Usb i que mes endavant, et permet restaurar-les, deixant així una molt bona marca en el nostre ranking de aplicacions útils per al nostre ordinador, en aquest cas , USB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada